Camperpark Diepenheim permanent gesloten

Wij  hebben na veel wikken en wegen besloten om ons camperpark te sluiten om zelf meer van onze vrije tijd te kunnen genieten.

Onze focus zal verder alleen nog komen te liggen op de recreatiewoningen. Het camperparkgedeelte is daarom blijvend  gesloten.
Gelukkig zijn in de nabije omgeving voldoende camperplaatsen beschikbaar, zodat u van de prachtige omgeving van Diepenheim kunt blijven genieten en wie weet komt u ons dan ook weer tegen.

We bedanken heel hartelijk alle gasten, die  ons park wisten te vinden voor de leuke contacten, verhalen, gezelligheid, gevraagde en ongevraagde adviezen en mooie reviews.

Tot ziens en Good Goan !

ontmoeten gaan we dit seizoen weer vol energie van start. We zijn een van de “Bij-Ons” camperplaatsen: camperplaatsen die zich onderscheiden door een hoge kwaliteit en beoordeling door hun gasten en waarbij niet de commerciele motieven , maar een oprechte, gemoedelijke gastvrijheid voorop staan. Dit jaar weten ook steeds meer groepen ons te vinden. Zo hebben we het bestuur en commissies van CamperClubNederland (CCN) mogen verwelkomen, zij hebben gebruik gemaakt van de nieuwe (vergader)ruimte. Maar ook een groep Klassieke Camperaars genoten van een weekend met met een gezellige BBQ.

De royale comfortabele vakantiebungalows zijn trouwens ook weer beschikbaar. Kijk voor beschikbaarheid en boeken op www.natuurhuisje.nl

Tot ziens in Diepenheim!

Henny en Harry Eggels

 

 

 

 

 

 

 

 

n

Vergelijkbare berichten